Universitari Per Fi!

L'espai dels estudiants de la UPF per als estudiants de secundària

Per què triar la Pompeu?

Deixa un comentari

M’agradaria animar a tots aquells que no tingueu clar quina universitat triar a informar-vos sobre la Pompeu, ja que té moltes coses bones.

Primerament, és una universitat de prestigi, que les empreses valoren molt. Això pot ser un dels punts més forts del vostre currículum, que us obrirà moltes portes. A més, seguint en l’àmbit laboral, aquesta universitat té una borsa de treball molt àmplia en què és fàcil trobar les pràctiques que més encaixin amb vosaltres (el millor és que un cop acabada la carrera pots continuar optant a les ofertes publicades). Sense anar tan lluny, recomano la Pompeu pel seu mètode de treball: tenim classes teòriques i seminaris (classes més reduïdes en què es fan exercicis pràctics). A més, tenim una aula global (el que molts coneixereu ara com a “Moodle”) on els professors pengen els PowerPoint que fan servir a classe, a més d’exercicis per practicar, articles interessants per llegir relacionats amb l’assignatura o tot el que ells creguin convenient que tingueu a l’abast.

No us vull enganyar, no tot són coses bones. Per exemple, de vegades, els horaris no us agradaran; però tindreu poques hores de classe a la setmana i poques assignatures (normalment són quatre al trimestre amb dues classes i un seminari d’hora i mitja per setmana).

A més, podreu aprofitar les estones “penjades” entre classes a la biblioteca: agafar un ordinador allà o emportar-te un dels portàtils a qualsevol lloc del campus, quedar-te estudiant sol a la zona de les aigües (que és la més tranquil·la) o amb companys a les aules de grup o a les taules, o simplement prendre alguna cosa al bar (també hi ha una sala amb microones per a aquells que porteu tupper).

En definitiva, crec que la Pompeu pot ser una molt bona opció per a aquells que encaixeu amb un perfil disciplinat, ja que s’ha de ser constant amb les classes teòriques i amb la feina que s’ha de fer a casa.

Valeria Vazquez Ojeda, estudiant del grau en Ciències Empresarials-Management

Anuncis

Autor: Universitari Per Fi!

Universitari Per FI! és el blog d'estudiants de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) per a estudiants de secundària. Com a estudiants de la UPF volem explicar-vos què representa per a nosaltres estudiar un grau a la UPF . Volem què sapigueu com ens vam sentir quan estàvem acabant la secundària, com ens vam sentir quan ens vam decidir per un grau i una universitat i, com ens sentim ara que ja som estudiants universitaris. En definitiva, volem acompanyar-vos, tant com sigui possible, en aquests moments en què el batxillerat o els cicles formatius queden enrere i en què heu de prendre una decisió important per al vostre futur.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s