Universitari Per Fi!

L'espai dels estudiants de la UPF per als estudiants de secundària

Decisions a última hora

Deixa un comentari

Estàs acabant el batxillerat, veus que la selectivitat és cada cop més a prop i encara no saps què estudiaràs l’any vinent… Aquest dubte és el que se’m plantejava a mi fa un any, i aquí estic, estudiant Llengües Aplicades a la Universitat Pompeu Fabra. El perquè de la meva decisió? Fàcil. Sempre he estat interessada en les llengües, però també en tot allò que les envolta; la diversitat, la gent, les cultures… Per tant, la part pràctica de la llengua. I així va ser com vaig pensar que aquest grau era ideal per a mi. I per què a la Pompeu? Doncs, a part del gran interès i motivació que em van causar les assignatures, per l’estada obligatòria a l’estranger que m’oferia. Aquesta estada es feia durant el primer trimestre del segon curs en una universitat estrangera. Pots triar la llengua que vols anar a practicar: anglès, francès o alemany (segons la segona llengua que curses). Penso que és una molt bona oportunitat per posar en pràctica la llengua, alhora que vius una experiència enriquidora personalment i coneixes una nova cultura.

Deixant a part l’estada, la Pompeu és una bona universitat pel que he pogut veure fins ara, encara que sigui poc. Organitza nombroses activitats per als estudiants, ja siguin esportives, xerrades, tallers, etc. A més a més, una altra cosa que em va atraure és el campus on s’imparteix el grau en Llengües Aplicades. La seva situació és ideal, és molt nou i gaudeix de tots els serveis (biblioteca, cafeteria, sales d’estudi…).

En definitiva, si el teu punt fort són les llengües i sempre has estat interessat a aprendre noves coses al voltant d’aquestes, aquest grau és ideal per a tu.

Tània Ricart Fajula, estudiant del grau en Llengües Aplicades

Autor: Universitari Per Fi!

Universitari Per FI! és el blog d'estudiants de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) per a estudiants de secundària. Com a estudiants de la UPF volem explicar-vos què representa per a nosaltres estudiar un grau a la UPF . Volem què sapigueu com ens vam sentir quan estàvem acabant la secundària, com ens vam sentir quan ens vam decidir per un grau i una universitat i, com ens sentim ara que ja som estudiants universitaris. En definitiva, volem acompanyar-vos, tant com sigui possible, en aquests moments en què el batxillerat o els cicles formatius queden enrere i en què heu de prendre una decisió important per al vostre futur.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s