Universitari Per Fi!

L'espai dels estudiants de la UPF per als estudiants de secundària

Participació a la Pompeu Fabra!

Deixa un comentari

Hola de nou!

Sóc la Mariona Castells, estudiant de quart de Publicitat i Relacions Públiques, i avui torno al blog un any després de la meva primera aportació.

En aquest temps he aprofitat per implicar-me tot el possible amb la Pompeu Fabra i així aprofitar aquests anys sent una part activa de la comunitat. He intentat ser participativa en la vida universitària, aportant el que m’ha suposat la meva formació per fer de la universitat un lloc encara millor.

Formo part d’una associació d’estudiants, he participat en diverses activitats de col·laboració per a diferents departaments i unitats i finalment aquest any (l’últim) he decidit cursar les meves pràctiques també a la Pompeu.

Actualment ocupo un lloc a la Unitat de Comunicació i Projecció Institucionals, al qual em vaig presentar a través d’una convocatòria que cada any s’obre a tots els estudiants de la Pompeu. La pràctica em permet aplicar els meus coneixements en el desenvolupament de la feina del dia a dia i formar-me en la meva futura professió duent a terme tasques de planificació i de comunicació.

Aquí, la feina gira al voltant dels estudis de grau i de màster i la seva promoció. Els professionals que treballen a la Unitat s’esforcen perquè la Pompeu sigui coneguda arreu del món i acaben aconseguint que la nostra universitat sigui una de les opcions més desitjades a l’hora de triar què estudiar.

Des d’aquest servei s’organitzen fires tant nacionals com internacionals, on es fa una gran feina de promoció, es coordinen esdeveniments tan important com, per exemple, el Saló de l’Ensenyament, es promouen xerrades i sessions informatives, que faciliten l’apropament d’estudiants i Universitat, i es desenvolupen moltíssimes accions que afavoreixen el coneixement i el reconeixement de la Pompeu Fabra.

Una d’aquestes accions és la producció de contingut audiovisual sobre els diferents estudis que us pot ajudar a orientar-vos a l’hora d’elegir el grau que voleu cursar. Sens dubte, una iniciativa profitosa que podeu conèixer a continuació amb alguns graus:

Programa de Grau Obert

Grau en Humanitats

Grau en Relacions Laborals

Al canal de Youtube de la Universitat es troben tots els vídeos que es produeixen, i des de qualsevol de les xarxes socials de la Pompeu podreu trobar informació que faciliti la vostra tria. No deixeu d’informar-vos per tots els mitjans possibles i així assegurareu l’èxit de la vostra elecció.

I no ho oblideu: un cop sigueu estudiants de la Pompeu Fabra, no deixeu passar l’oportunitat de participar en la vida universitària!

Mariona Castells Fontana, estudiant del grau en Publicitat i Relacions Públiques

Anuncis

Autor: Universitari Per Fi!

Universitari Per FI! és el blog d'estudiants de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) per a estudiants de secundària. Com a estudiants de la UPF volem explicar-vos què representa per a nosaltres estudiar un grau a la UPF . Volem què sapigueu com ens vam sentir quan estàvem acabant la secundària, com ens vam sentir quan ens vam decidir per un grau i una universitat i, com ens sentim ara que ja som estudiants universitaris. En definitiva, volem acompanyar-vos, tant com sigui possible, en aquests moments en què el batxillerat o els cicles formatius queden enrere i en què heu de prendre una decisió important per al vostre futur.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s