Universitari Per Fi!

L'espai dels estudiants de la UPF per als estudiants de secundària

Primer dia com a universitari

Deixa un comentari

Ja fa tres anys que estic a la Pompeu Fabra i, tot i així, com gairebé tots els estudiants, encara recordo el meu primer dia d’universitat. Ja no tenia l’institut al costat de casa, al qual podia anar caminant tranquil·lament.

Ara havia de fer un avorridíssim viatge en metro i després agafar el tramvia. Total, que quan arribava a la universitat semblava que havia passat tot el dia fora. Un cop allà, ens havien reunit a la 40.S02…, o era l’S01? S? Per què S? Com trobo jo ara la classe? Després de donar voltes com un boig, per fi vaig trobar-la. I no, no era la classe de 30 alumnes que m’esperava. Em vaig topar amb una classe gegant de vés a saber quants estudiants. Jo anava observant-los, curiós.

Veia que no era tan diferent als altres, ja que ningú parlava. Ningú no coneixia a ningú; però tots ens miràvem. Això em va tranquil·litzar, ja que vol dir que tots estàvem en la mateixa situació.

Una cosa que em va sobtar molt, quan estava al pati, és que hi havia gent de tot arreu. Anava caminant i escoltava parlar en anglès, i em vaig sorprendre. Però és que continuava caminant i escoltava francès, italià, xinès… (bé, suposo que era xinès).

En definitiva, després d’aquell primer dia tan estrany, recordo arribar a casa i dir: “I aleshores…, ja sóc universitari?”.

Juan Manuel Quiñonero Díaz, estudiant d’Administració i Direcció d’Empreses

Autor: Universitari Per Fi!

Universitari Per FI! és el blog d'estudiants de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) per a estudiants de secundària. Com a estudiants de la UPF volem explicar-vos què representa per a nosaltres estudiar un grau a la UPF . Volem què sapigueu com ens vam sentir quan estàvem acabant la secundària, com ens vam sentir quan ens vam decidir per un grau i una universitat i, com ens sentim ara que ja som estudiants universitaris. En definitiva, volem acompanyar-vos, tant com sigui possible, en aquests moments en què el batxillerat o els cicles formatius queden enrere i en què heu de prendre una decisió important per al vostre futur.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s