Universitari Per Fi!

L'espai dels estudiants de la UPF per als estudiants de secundària

UN PAS MÉS ENLLÀ DE LA FORMACIÓ UNIVERSITÀRIA

2 comentaris

En el meu darrer apunt, us vaig parlar dels inicis de l’etapa universitària i de l’experiència de ser nouvingut. Sens dubte, la universitat encetarà l’etapa dels vostres estudis superiors; però, a la vegada, esdevindrà un canvi complet a tots els nivells, més enllà de l’àmbit formatiu.

L’entorn universitari constitueix un estil de vida en si mateix; et brinda una infinitat d’oportunitats que va més enllà de la mera assistència a les classes i de la respectiva superació d’assignatures. Com a universitari, pots participar en infinitat d’activitats durant el curs acadèmic; fins i tot amb l’opció de poder convalidar crèdits ECTS. En primer lloc, la UPF forma part de la lliga interuniversitària, competint tant en esports individuals –escacs o atletisme–, com en esports d’equip –futbol o bàsquet–; i a més, ofereix un gran ventall d’activitats lúdico-físiques, com el ioga i els ritmes llatins.

En segon lloc, en l’àmbit més cultural, la Pompeu organitza diferents concursos, com per exemple, el de Sant Jordi, i compta amb l’Aula d’Escena, formada per: l’Aula de Teatre, el Cor i l’Orquestra de Cambra. En aquest sentit, cal fer especial èmfasi en els nombrosos avantatges i descomptes que hi ha per als membres de la comunitat universitària de la UPF, com ara en l’entrada d’espectacles, museus i entitats culturals.

En  tercer lloc, des d’una vessant més solidària, es potencia el voluntariat i s’impulsen activitats de sensibilització, com la Fira UPF Solidària, conferències o jornades informatives. Finalment, més encarada a la formació complementària, la UPF ofereix la possibilitat de millorar o d’aprendre nous idiomes a través d’Idiomes UPF.

I la llista encara podria continuar amb estades a l’estranger, estades en empreses… Com ja deus haver vist, un mateix és l’única persona que pot decidir si estar de pas per la universitat o bé, convertir la nova etapa que iniciareu en una experiència única, irrepetible, aprofitant al màxim la infinitat d’oportunitats que ofereix la condició d’estudiant universitari. Sens dubte, és l’època de provar, d’experimentar i de créixer com a persona i futur professional.

A què esperes per formar part de la comunitat universitària?

Alba Pijoan Guix, estudiant del doble grau en Economia-Dret

Anuncis

Autor: Universitari Per Fi!

Universitari Per FI! és el blog d'estudiants de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) per a estudiants de secundària. Com a estudiants de la UPF volem explicar-vos què representa per a nosaltres estudiar un grau a la UPF . Volem què sapigueu com ens vam sentir quan estàvem acabant la secundària, com ens vam sentir quan ens vam decidir per un grau i una universitat i, com ens sentim ara que ja som estudiants universitaris. En definitiva, volem acompanyar-vos, tant com sigui possible, en aquests moments en què el batxillerat o els cicles formatius queden enrere i en què heu de prendre una decisió important per al vostre futur.

2 thoughts on “UN PAS MÉS ENLLÀ DE LA FORMACIÓ UNIVERSITÀRIA

  1. Acabo de ser admès al Doble grau de Dret i Economia/ADE i tinc una pregunta. Saps si la matrícula es fa en la Facultat de Dret o en la d’Empresa? Em seria d’ajuda! Per cert, crec que el blog em serà molt útil!! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s