Universitari Per Fi!

L'espai dels estudiants de la UPF per als estudiants de secundària

L’inici d’una nova etapa: la universitat

Deixa un comentari

L’esforç que suposa fer el batxillerat i els nervis que envolten la selectivitat no són un procés sense contrapartida. De fet, els resultats obtinguts tant en el batxillerat com en la prova de selectivitat influeixen directament en la decisió sobre l’elecció del grau i la universitat. Per aquesta raó, us recomano que invertiu tota l’energia i dedicació en aquesta etapa prèvia a la universitat, ja que la vostra nota determinarà el ventall de possibilitats que teniu al vostre abast per escollir.

Sens dubte, el primer any d’universitat és d’aquells moments que us marcaran tota la vida. L’inici de l’etapa universitària esdevindrà el punt de partida d’un reguitzell d’experiències inoblidables, tant en l’àmbit acadèmic i professional com en el personal. Encara ara, tinc molt present el meu primer dia a la Universitat Pompeu Fabra, en aquell matí de setembre. Centenars d’estudiants procedents d’una gran diversitat de poblacions es trobaven a la Pompeu Fabra per començar junts la vida universitària.

Tothom ha viscut l’experiència de ser nouvingut a la universitat, així que no us amoïneu per aquest moment. Personalment us aconsello que traieu el màxim de profit del vostre pas per la universitat. És una etapa de formació i d’intercanvi d’idees durant la qual coneixereu moltes persones i tindreu l’oportunitat de ser vosaltres mateixos qui decidiu el grau d’implicació que voleu tenir. En concret, a la Universitat Pompeu Fabra s’ofereixen infinitat d’activitats per als estudiants, com per exemple, conferències, cursos de diversa índole, idiomes o estades a l’estranger, entre altres.

Ànims i constància en aquests últims anys previs a la universitat, ja que el vostre esforç serà recompensat en un futur molt pròxim.

En el meu proper apunt us explicaré més àmpliament quin ventall d’oportunitats ofereix l’etapa universitària.

Alba Pijoan Guix, estudiant del doble grau en Economia-Dret

 

Autor: Universitari Per Fi!

Universitari Per FI! és el blog d'estudiants de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) per a estudiants de secundària. Com a estudiants de la UPF volem explicar-vos què representa per a nosaltres estudiar un grau a la UPF . Volem què sapigueu com ens vam sentir quan estàvem acabant la secundària, com ens vam sentir quan ens vam decidir per un grau i una universitat i, com ens sentim ara que ja som estudiants universitaris. En definitiva, volem acompanyar-vos, tant com sigui possible, en aquests moments en què el batxillerat o els cicles formatius queden enrere i en què heu de prendre una decisió important per al vostre futur.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s