Universitari Per Fi!

L'espai dels estudiants de la UPF per als estudiants de secundària

Comunicació Audiovisual: més enllà del nom

Deixa un comentari

Batxillerat és una etapa fosca i difícil. Qualsevol persona que us intenti convèncer del contrari estarà mentint. O no en tindrà ni idea de què significa cursar aquests vertiginosos dos anys previs a la universitat: viure obcecat per l’amenaça de la gran prova final, la selectivitat; decidir d’una vegada per totes què faràs amb els propers anys d’educació, i conviure amb la terrible certesa que sempre està passant alguna cosa de la qual no som del tot conscients.

Tranquils. És normal. Són dos anys d’estudi i dedicació; però la recompensa –la universitat– és, segurament, la millor possible. Si una cosa es pot aplicar amb certesa és que la selectivitat no té cap secret: tot és cosa de treball i dedicació. L’única manera de sobreviure és a partir de petits al·licients. Com, per descomptat, l’objectiu final.

Per això ens centrarem en el que sí que podem ajudar: la tria del grau universitari.

Em dic David i sóc estudiant de Comunicació Audiovisual. Durant un temps, he acompanyat els estudiants de secundària a les visites al campus i he informat del grau al Saló de l’Ensenyament. A la llarga, he anat recopilant informació sobre el grau que us pot ajudar a decidir si aquesta fascinant carrera us pot interessar. I quina millor manera que començar-nos a conèixer així: cara a cara!

David Moragas Llevat, estudiant del grau en Comunicació Audiovisual

Autor: Universitari Per Fi!

Universitari Per FI! és el blog d'estudiants de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) per a estudiants de secundària. Com a estudiants de la UPF volem explicar-vos què representa per a nosaltres estudiar un grau a la UPF . Volem què sapigueu com ens vam sentir quan estàvem acabant la secundària, com ens vam sentir quan ens vam decidir per un grau i una universitat i, com ens sentim ara que ja som estudiants universitaris. En definitiva, volem acompanyar-vos, tant com sigui possible, en aquests moments en què el batxillerat o els cicles formatius queden enrere i en què heu de prendre una decisió important per al vostre futur.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s